Ons concept

Duizend jaar geleden werd in Japan vis bewaard in vaten met gefermenteerde rijst. Letterlijk betekent sushi ‘gemarineerde rijst’. Zo ontstond de klassieke Japanse sushi, een bolletje rijst met daarop een plakje rauwe vis.

Sushi is niet zomaar een gerecht; het is een kunstwerk. De delicate balans van smaken, texturen en kleuren is zorgvuldig samengesteld om een voortreffelijke culinaire ervaring te creëren. De kunst van het plateren van sushi gaat verder dan smaak en omvat visuele aantrekkingskracht, waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken die door de eeuwen heen in de Japanse cultuur zijn geperfectioneerd.

Sushi Roeselare gebruikt altijd verse ingrediënten, daarom vraagt onze sushi altijd om meer! Ook voor warme gerechten kunt u bij ons terecht.

Naast sushi serveren wij ook Warme Gerechten zoals Wok, Gebakken Rijst, Thaise curry, Grills, Dimsum... Bezoek gerust onze site of het restaurant. We doen ons best om aan uw verwachtingen te voldoen.

Verschillende soorten sushi kunnen dus makkelijk worden besteld op onze website: www.sushi-roeselare.be, maar dat betekent niet dat er ook alternatieven zijn. Voor wie niet direct geïnteresseerd is in rauwe vis of schaaldieren worden er ook gerechten met vlees geserveerd.

Alle sushi en warme gerechten worden vers gemaakt.